Χοϊκοί επλάσθημεν και σύμφυτοι τη φθορά αλλά και τη αφθαρσία, όπως την ευαγγελίστηκε ο Κύριος και Θεός μας. Την ομαλότητα στην σωματική μου ευεξία ήρθε να κλυδωνίσει μια πολυήμερος δυσφορία, εξ αφορμής της οποίας μετέβην στην Αθήνα, στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό Κέντρο, για να τύχω της δεούσης προσοχής και θεραπείας των εκείσε ιατρών.
Ως εκ τούτου ματαβάς στην Αθήνα κατόπιν προτροπής των πολλών πνευματικών μου υιών και θυγατέρων εισήχθην στο Ωνάσειο και έχω ολοκληρώσει την πρώτη φάση των ιατρικών μου εξετάσεων και είμαι πλέον εν αναμονή της επόμενης φάσης, όπως θα ορίσει ο θεράπων Ιατρός μου κ. Βούδρης Βασίλειος
Καίτοι μόνος επί κλίνης, ουδόλως συναισθάνθην μόνος, παρ’ όλες τις απαγορεύσεις επισκεπτηρίων λόγω της πανδημίας. Ο καταιγισμός των τηλεφωνημάτων και τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις άλλες εφαρμογές τηλεπικοινωνίας ήταν τόσος πολύς, που έφτασα σε σημείο να αγρυπνώ κάποιες φορές για να απαντήσω σε όλους.
Έχοντας εν μέρει ανανήψει, νιώθω την ανάγκη να απευθύνω τις ευχαριστίες μου δημοσίως πρωτίστως στο ιατρικό προσωπικό του Ωνασείου και δη στον προσωπικό μου θεράποντα ιατρό Διευθυντή του τμήματος Αιμοδυναμικού & Επεμβατικής Καρδιολογίας του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Νοσοκομείου κ. Βούδρη Βασίλειο.
Έπειτα στους Αρχιερείς, τους εν Ελλάδι και όπου γης, τους Ιερείς και όλους τους ευσεβείς χριστιανούς και φίλους που έδειξαν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους.
Ομολογώ ότι η αγάπη σας ήταν σαν λύχνος που φώτιζε την ελπίδα μέσα μου για την αισία έκβαση της πορείας της κλονισμένης μου υγείας.
Εύχομαι, εγώ ο ταπεινός λευίτης του Υψίστου, ο Θεός μας να εκχέει πλουσίαν την χάριν αυτού εφ’ υμάς !
Ευχέτης προς Κύριον
Αθανάσιος Μισσός, ο γέρων της καρδιάς σας !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here