Ανακοινώθηκαν προχτές τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους για τα τεστ και την παρουσία τους σε κλειστούς χώρους και επειδή από την τροπολογία εξαιρέθηκαν οι ναοί και άλλοι χώροι, ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε αφορμή να εμέσει χολή εναντίον της εκκλησίας, φτηνή πολιτική, άλλωστε γνωρίζουμε τις θέσεις και τα πιστεύω τους. Κάνετε άλλες συγκρίσεις.
.
Η Εκκλησία είναι θεραπευτήριο και όχι τσίχλα να την αναμασάτε σε κάθε ψύλλου πήδημα βδελυρά άτομα. Και το εμετικό είναι όταν ακούς περί Εκκλησίας από άτομα που θα έπρεπε να πλύνουν το στόμα τους με χλωρίνη. Μετάνοια κύριοι, σοβαρότητα. Θέλετε όλους, παπάδες, επίτροπους να μας κάνετε ελεγκτές αστυνόμους ;  Μας αρκεί, εσείς που είστε παντογνώστες, όπως και μερίδα λαϊκών και κληρικών. Αφήστε τα μυθεύματα και δείτε την υγεία σας.
.
Είστε όλοι αναξιόπιστοι κύριοι και σε αυτό το παγκόσμιο θέμα της πανδημίας.
.

Η κίνηση αυτή θυμίζει κατά πολύ την έμμονη άρνηση του Πολάκη για εμβολιασμό στα ΜΜΕ, ο οποίος βλέποντας τα παράναγκα έσπευσε να εμβολιαστεί on camera.

.
Μη έχοντας κάτι άλλο να προβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί απεγνωσμένα να συμμαζέψει μερίδα αντιδραστικών πολιτών που έχουν αριστερόστροφη νόηση.
.
Αντί να συστρατευθεί όλος ο πολιτικός κόσμος της χώρας πάνω στο ζήτημα της πανδημίας, βλέπουμε μετά λύπης και οργής ο καθένας να βγάζει τα κομπλεξικά εσώψυχα του κατά της Εκκλησίας που τηρεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε μεγάλο ποσοστό.
.
Σοβαρότητα υπευθυνότητα και αξιοπιστία είναι λέξεις άγνωστες για μερίδα πολιτικών ανδρών.
.
Όλα λύθηκαν με το μαγικό ραβδί της Κίρκης και απέμεινε η Εκκλησία.
Μετα αγάπης της εν Χριστώ
Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here