Δια στόματος του Αλέξη μας, που την μια πάει στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων και σαν χάχας καμαρώνει που κρατάει το περιστέρι και την άλλη δηλώνει άθεος, ακούσαμε σήμερα ότι στο πλαίσιο της προόδου είναι έτοιμος ως αυριανός πρωθυπουργός να νομοθετήσει για τον γάμο των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμά τους στην τεκνοθεσία.

Πήρε το γνωστό ύφος που του συνιστά η κουστωδία των επικοινωνιολόγων του, με τον γνωστό τρόπο που μιλάει και τα αγγλικά του και εμφανίστηκε να μας πει όλο καμάρι τις ασυναρτησίες του.

Μια ζωή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βαλθεί να γκρεμίσει ότι υγιές έχει να επιδείξει η ελληνική κοινωνία, πάντα βέβαια με τον ψόγο του συντηρητισμού και την χαρά του προοδευτισμού. Αφού ξεπούλησε επί των ημερών του την Μακεδονία και έσκισε τα μνημόνια όπως ο Απόστολος Σουγκλάκος την τράπουλα, του απομένει τώρα να θεσμοθετήσει για γάμους κι αρραβώνες.

Ίσως ο δόλιος κουβαλάει μέσα του τον ψυχισμό του αποτυχημένου καντηλανάφτη, όπως ο σύντροφος Φίλης, και μια ζωή έχει να κάνει με ό,τι χριστιανικό έχει η κοινωνία μας.

Αντί να μάθει κάνα εγγλέζικο να μη μας γελοιοποιεί σε κάθε ευρωπαϊκο forum, κάθεται και σκέφτεται τι θα κάνει για να προκαλέσει. Το να συνάπτουν σχέσεις οι ομοφυλόφιλοι σίγουρα δεν μας απασχολεί, αλλά όχι και να τους δούμε νύφες και γαμπρούς στα σκαλιά να παίρνουν πόζες για την ανάγκη της φωτογράφισης.

Όσον δε για το θέμα της τεκνοθεσίας, καλά καλά δεν έχουν κατασταλάξει οι ειδικοί επιστήμονες επ’ αυτού κι επομένως το όλο θέμα δεν μπορεί να αποτελέσει ζήτημα σαχλοπολιτικής σκακιέρας.

Αν θέλει να βγει στο προσκήνιο ας κάνει συναυλίες με τους γνωστούς κουλτούριαρηδες που έχουν πάρει διαζύγιο από το σαπούνι και το νερό (κοινώς άπλυτοι) ή να βγει βόλτα στους δρόμους με την συνοδεία του και ειδικά τις βουλευτίνες του. Ας κάνει και τον speaker στο τσίρκο Medrano, όχι όμως να καταπιάνεται με τα όσια και τα ιερά του λαού μας για να αποσπάσει την ψήφο της κοινότητας των ομοφυλοφίλων.

Η ελληνική κοινωνία μας είναι ιερή. Ζει ελεύθερη επειδή μυριάδες ανθρώπων έχυσαν το αίμα τους. Δεν μπορεί ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ να δυναμιτίζει κάθε φορά το κλίμα. Χορτάσαμε πρόοδο και ομαλότητα επί των ημερών του. Φτάνει πια.

Ραντεβού στις κάλπες !

Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός

Υ.Γ. Έχω δικαίωμα ψήφου. Στηρίζω και χαίρομαι για την πρόοδο και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων, δεν ανήκω σε κάποιο κόμμα. Ο οχετός αυτός του ΣΥΡΙΖΑ είναι άνω ποταμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here