Περιγραφή της Συσκευής DeVita-Ritm.

H νέα συσκευή DeVita-Ritm 30 έχει αναβαθμιστεί από την προηγούμενη έκδοση και τώρα έχει 30 προ-εγκατεστημένα προγράμματα, αντί των 13.

 
Πλέον τώρα η συσκευές κατασκευάζονται στη Γερμανία και έρχονται με την πιστοποίηση CE για “Wellness”.

 
Η DeVita-Ritm λειτουργεί για την διόρθωση και την αποκατάσταση των βασικών λειτουργιών του σώματος, όταν αυτό εκτίθεται σε χαμηλής ενέργειας ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων και εργάζονται σε περιοχές χαμηλών συχνοτήτων μόλις από 0,1 Hz έως 100 Hz.

 
Η συσκευή λειτουργεί αθόρυβα και ανώδυνα με τα βασικά 30 προγράμματα, αλλά μετά από διάγνωση και προγραμματισμό από εξειδικευμένο Ιατρό, δέχεται πάνω από 1650 ξεχωριστές συχνότητες, σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός μας!

 
Εργάζονται με την βασική επιστημονική αρχή της συχνότητας συντονισμού και βοηθά να αποκατασταθεί διακριτικά και ανώδυνα η κανονική λειτουργία των οργάνων και των συστημάτων, ενώ ταυτόχρονα κάνει αποτοξίνωση. Αυτές οι συχνότητες που δημιουργούνται είναι σε τέλεια αρμονία με τις φυσικές συχνότητες του σώματος και δεν είναι επιβλαβή με οποιονδήποτε τρόπο.
 
Ο βιοσυντονισμός και το Deta-Ritm χρησιμοποιήθηκε σε πολλές ερευνητικές κλινικές μελέτες στη Ρωσία για τη θεραπεία στα ακόλουθα προβλήματα υγείας:

 
Καρδιαγγειακού συστήματος όπως η υπέρταση, η στηθάγχη, ταχυκαρδία, οίδημα, φλεβίτιδα
ενδοκρινικές διαταραχές ή ορμονικές ανισορροπίες
νεφρών όπως πυελονεφρίτιδα, κωλικός του νεφρού
ουρολογικών παθήσεων όπως αδένωμα του προστάτου, προστατίτιδα
γαστρεντερικές ασθένειες όπως σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, distenstion εντέρου, φλεγμονώδεις καταστάσεις
αναπνευστικό σύστημα, όπως βρογχίτιδα, άσθμα, πνευμονικό οίδημα, πνευμονία
πονοκεφάλους διαφόρων προελεύσεων
ασθένειες του κεντρικού και περιφερικού νευρικού συστήματος
γυναικολογικές παθήσεις
αμυγδαλίτιδα, λαρυγγίτιδα, μέση ωτίτιδα και πολλές άλλες ασθένειες

 
Η διαφορά μεταξύ της DeVita-Ritm και το DeVita-Αp , είναι ότι η Ritm είναι για να αυξορυθμίζει και για την εξισορρόπηση οργάνων και φυσιολογικών συστημάτων του σώματος, ενώ το DeVita-Ap είναι ειδικά για να εξαλείψει παράσιτα, βακτήρια, μύκητες και ιούς.
 
Το ιδανικό αν αγοράσει κάποιος και τα δύο μαζί δηλαδή – το DeVita-Ritm μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πρωί και το DeVita-Αp τη νύχτα, κάτω από το μαξιλάρι. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσει στην εξάλειψη των μικροβίων ενώ παράλληλα θα βοηθήσει και να εξισορροπήσει τα συστήματα οργάνων.

 
Μια άλλη σημαντική διάταξη για την αγορά, είναι η θεραπεία 8.0 USB συσκευή προγραμματισμού που περιέχει πάνω από 1.600 προγράμματα για την DeVita-Ritm.
 
Με αυτό τον τρόπο, θα έχετε το πλήρες όφελος του DeVita-Ritm όμως θα είστε σε θέση να προγραμματίσετε τη συσκευή ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες της υγείας σας, σε αντίθεση με τα 30 προ-εγκατεστημένα προγράμματα.

 
Έτσι, ο ιδανικός συνδυασμός για την κατοχή ενός ” Family Doctor ” στο σπίτι είναι να αγοράσει κάποιος το DeVita-Ritm, το DeVita-Ap και το Therapy 8.0 USB stick προγραμματισμού – αυτό σας δίνει τεράστια ευελιξία στη βοήθεια πολλών διαφορετικών θεμάτων υγείας για όλη την οικογένεια!
 
1. Για περισσότερες πληροφορίες για τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της εταιρίας Deta Elis, και για το τεστ βιοσυντονισμού.
2. Για να κλείσετε ένα ραντεβού για να κάνετε Τέστ Διάγνωση βιοσυντονισμού.
3. Για να μάθετε το πως μπορείτε να επωφεληθείτε οικονομικά από την προώθηση των συσκευών βιοσυντονισμού της εταιρίας DETA ELIS

 
Τηλεφωνήστε ή στείλτε e-mail για πληροφορίες και διαγνώσεις :
κιν. 698.939.7324 e-mail: [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here