Ρόδος : Ποιμαντική Διακονία του π. Αθανασίου Μισσού στο Κρατικό Ίδρυμα Ενηλίκων Ρόδου. (Φωτογραφίες)

Ποιμαντική διακονία του πατρός Αθανασίου Μισσού, Μεγάλη Τρίτη 23-4-2019 στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων Ρόδου.

Μετέλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων όλοι οι Φιλοξενούμενοι του Κρατικού Ιδρύματος. Αισθήματα ανάμεικτα, με δύναμη ψυχής, τόσο εμείς, όσο και το προσωπικό και η Διοίκηση του Ιδρύματος, καταβάλοντας υπέρ άνθρωπες προσπάθειες να κρατηθεί αυτό το ετοιμόροπο κτίριο και να διατηρηθεί καθαρό και κυρίως αυτές οι φιλοξενούμενες ψυχές από τα νησιά μας, Ρόδο, Σύμη κλπ. και απ΄όλη την Ελλάδα, τυγχάνουν της περιποίησης και την φροντίδα από προσωπικό λιγοστό αλλά ικανό με ζήλο …… ας στατήσουμε εδώ……

Μετά από την καθοδήγηση της Κοινωνικής Λειτουργού, οι 60 Φιλοξενούμενοι ήθελαν κάλτσες και τους παρέδωσε ο π. Αθανάσιος 140 ζεύγη, κέϊκ με δική του πρόνοια κ.α. Όμως είναι ένας ο π. Αθανάσιος και οι ανάγκες πολλές.

Δεν είναι σωστό να λέμε τι δίνουμε ή τι κάνουμε φανερά, αλλά η προσπάθεια στήριξης πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους ιδιώτες και φορείς. Ευχαριστίες στους ανθρώπους που πλαισίωναν τον π. Αθανάσιο, κ. Ουρανία Καλογήρου, κ. Κική Ατματζίδη, κ. Ιώαννη Τσακίρη, κ. Εμμανουήλ Θεοδοσίου.

Φωτο ρεπορτάζ κ.Γεώργιος Ψειρής

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here