Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, ο Γέροντας, Αθανάσιος Μισσός, εισήλθε στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων, Κολύμπια Ρόδου και δεκάδες περιθαλπόμενοι μετάλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων, το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, από τα σεβαστά χέρια του.

Παρέδωσε 144 ζεύγη κάλτσες ως χρήσιμο, αναγκαίο προσωπικό εόρτιο δώρο με την υπόσχεση ο Θεός να αξιώνει να είναι αρωγός καθ’ όλο και τον νέο χρόνο και πάσαν ημέρα της ζωής του δίπλα από αυτές τις ψυχές.

Συνεχίζει το αθόρυβο κοινωνικό του έργο στηρίζοντας – συνεισφέροντας κατά δύναμην σε οικογένειες, φοιτητές, οπλίτες, ασθενείς, φυλακισμένους, Μοναχούς, Μοναχές, άμισθους πατέρες ανά την Ελλάδα, δίνει και τα άμφια του.

Χωρίς διάκριση στον Ι. Ναό του Ιδρύματος, σε όλους σκορπά αγάπη και όπως λέει Χριστό για να εισπνέουμε Χριστό. Όπως συνηθίζει να λέει ότι οι Ιερομονάχοι κυρίως πρέπει να είναι ακτήμονες και ας βρίσκεται ο ίδιος τις περισσότερες φορές σε δύσκολη θέση και ας τον εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι ακόμα και ιερείς.

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την ψυχή του Ιδρύματος, την Κοινωνική Λειτουργό κ. Μιχαλία Δημήτρα, το ακάματο προσωπικό που καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την φιλοξενία και την περίθαλψη των 80 ψυχών, σ’ ένα παλαιό Ιταλικό κτήριο  με εμφανή σημάδια γήρανσης και με αναμονή πολλών για την είσοδο τους.

Ευχήθηκε Καλό και Ευλογημένο Δωδεκαήμερο στους περιθαλπόμενους, το νοσηλευτικό, σε όλο το προσωπικό και στην Διοίκηση και ευχαρίστησε τους συνοδούς & βοηθούς του, κ. Κωνσταντάκη Κυριάκο, κ. Σάσα Σαραντίτη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here