Ευχαριστήριον

Άμα τη λήξει του εορτασμού του Ιερού Ιδρυματικού Ναού επ’ ονόματι του Αγίου μάρτυρος Τρύφωνος νιώθω έντονη την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους παρέστησαν και ελάμπρυναν με την παρουσία τους τις εόρτιες μας συνάξεις.

Πρωτίστως στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολύμπου κ.Κύριλλο που χοροστάτησε στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού, όστις τυγχάνει και σαρξ εκ της σαρκός μας καθότι Ρόδιος στην καταγωγή. Οι λόγοι του προς το ποίμνιο και προς εμέ ήταν ικανοί να με συγκινήσουν. Εκ της θέσεως ταύτης ανταποδίδω καθότι η εκτίμηση εκατέρωθεν είναι αμοιβαία.

Επίσης στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νουβίας κ.κ. Σάββα που ελάμπρυνε με την παρουσία του τις ακολουθίες του Όρθρου και της Θείας Ευχαριστίας με την εγνωσμένη μεγαλοπρεπή απλότητα του. Τον ευχαριστώ και για τους εκ βάθους καρδίας λόγους του προς εμέ αφορώντας τα της ευπρέπειας του Ιερού Ναού.

Τον Άρχοντα Λαοσυνάκτη του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου κ. Αθανάσιο Στάμο.

Από τις Τοπικές Αρχές της Ρόδου, τον κ. Ιωάννη Φλεβάρη (Νομικό) Αντιπεριφερειάρχη, τον κ. Διακοσταματίου Σάββα, Αντιδήμαρχο, κ.α. Τους αξιότιμους Διακονητές, κ.Εμμανουήλ Γκουσιόπουλο (Καθηγητή Αγγλικής Φιλολογίας) κ. Γεώργιο Ψειρή, κ. Ιωάννη Κοκάρη, κ. Σπυρίδων Σταματάκη, κ. Ευάγγελο Πλάτση κ.α. Ακόμη όλους τους ιερείς, τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Παναγίας Παραμυθίας, Αρχιμανδρίτη Άνθιμο Παλιόγλου, τον π. Γεώργιο Τσουρδιού, τον π. Παντελεήμων Σπανό, τον π. Ευάγγελο Λασπαντζάκη, τον π. Βαϊανό Ζανεττή, τον π. Γαβριήλ Γιατρού, τον π. Ευάρεστο Ηλία, τον π. Μηνά Κατσιδώνη, τους Διακόνους π. Γεράσιμο Πασπάτη και π. Λουκά Παπακωνσταντίνου, τους ιεροψάλτες, την Επιστασία του Ιερού Ναού, κ. Νικόλαο Κολιό και την οικογένεια του και τελευταίους και καλύτερους τους εκατοντάδες ευλαβείς πιστούς.

Προσέτι την διοίκηση του ιδρύματος και τις τοπικές αρχές.

Εύχομαι ο άγιος μάρτυς Τρύφων να πληροί κάθε ευσεβή τους πόθον και να χαρίζοι υγίειαν και κάθε ευλογίαν.

Μετ’ ευχών και της εν Κυρίω αγάπης,
Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιος Μισσός

      

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here